logo

GPS СИСТЕМИ

ИЗОТСЕРВИЗ Монтана е официален представител на Джи Пи Ес Сървисиз ЕООД - водещ производител на GPS системи. 

Избирайки нашият продукт Вие ще имате:

- Икономия на гориво до 48%;

- Икономия на работно време до 30%;

- Повишаване ефективността на труда; 

- Възвращаемост на цялата инвестиция от 1 до 4 месеца!

 

GPS еLite 6 е новото ни GPS устройство с вграден сензор за движение. Устройството минава в активен режим още при отварянето на вратата на МПС. С помощта на еLite 6 ще намерите оптималното решение, на възможно най-ниска цена! В съчетание с нашия софтуер Gate Manager, клиентите ползващи устройството, имат достъп до следната информация: Наблюдение и контрол в реално време; история на движението; изминати километри; пътен лист; престой по време на движението; отпадане на външно захранване.

GPS eLite 3  е новото ни GPS устройство специално проектирано за охрана. Изключително малко на размери ~ 7 × 3 × 1.1 см. Подходящо и за ел. велосипеди и мотори. Възможни настройки според желанията на клиента: Изпраща СМС при стартиране на ДВГ, Изпраща СМС при напускане на определена зона, Вибрационна аларма с настройка / 5 степени на чувствителност/. Опция: Възможност да прекъсва захранване / гориво. 

Персонален тракер, с който винаги ще знаете къде са Вашите служители или деца. Превърнете телефона си в Персонален тракер! Единствено условие е той да е с операционна сисмема Android! Приложението GPSGate Tracker получавате БЕЗПЛАТНО от Google Play Store. За Вас остава само да го инсталирате! За да ползвате този софтуер, дължите лицензионна такса и месечен абонамент. Не сте обвързван с абонаментен договор!

Нивомерен датчикЦифровият нивомерен датчик е предназначен за точно измерване на нивото на горивото в резервоарите на превозните средства, като изходният сигнал се преобразува в цифров код и се подава на GPS устройство – модел Autotrack XL Gyro. Размера на датчика е 800мм, като максимално може да се скъси до 150мм, без загуба на точността. Монтажа се извършва на място при клиента и отнема до 4 часа. Калибрирането се прави професионално с подвижна специализирана система/ с помпа,брояч, пистолет и резервоар/, през 20 литра. Така ще може да контролирате гориво по всяко време, на всяко Ваше МПС, независимо от вида резервоар.

Autotrack XL Gyro е висококачествен и ефективен продукт за наблюдение и контрол на Вашия автопарк в реално време. Ако имате бизнес не само в България, но и в чужбина, Autotrack XL Gyro ще даде отговор на редица Ваши въпроси. Системата работи в роуминг на територията на целия Европейски съюз, страните от Балканския полуостров, Русия и бившите съветски републики, Турция и др.. С цел постигане на максимална точност в позициониране на устройството, използваме най-добрия GPS приемник в света Ublox, Швейцария. Autotrack XL Gyro Ви предлага пълна гама от възможности на такъв тип устройство от най-висок клас.