logo

ИЗОТСЕРВИЗ е оторизиран представител за Монтана на:

ДАТЕКС ООД, водещ производител и разработчик на ПОС решения, които предлагат иновативни продукти, разработени и произведени от опитен екип под пълен контрол на качеството.

Касовите апарати с марка ДАТЕКС може да видите ТУК

ДЕЙЗИ ТЕХ АД  е специализирана в разработка, производство и дистрибуция на електронни продукти.Фирмата е сред водещите производители на фискални устройства, ПОС системи и оборудване, електронни електромери, системи за дистанционно отчитане на консумираната енергия, оборудване за бензиностанции, таксиметрови апарати и други.

Касовите апарати с марка ДЕЙЗИ може да видите ТУК

ТРЕМОЛ ООД представя на пазара само надеждни и лесни за употреба устройства. Продуктовата гама варира от фискални устройства (касови апарати и принтери), POS принтери, баркод четци, везни, софтуер - търговски и приложен.   

Касовите апарати с марка ТРЕМОЛ може да видите ТУК

ЗИТ ИНТЕРНЕШЪНАЛ ЕООД, фирма с над 50-годишен опит, предлага последното поколение касови апарати което работи изцяло онлайн и има постоянна връзка със сървър, Касовият апарат ЗИТ печели клиенти не само с елегантния си дизайн, но и с компактните си размери. Благодарение на това, всеки търговец с малко магазинче, фризьорски салон или заведение за бързо хранене може да ползва продукта на ЗИТ безпроблемно и лесно.

Касовите апарати с марка ЗИТ ИНТЕРНЕШЪНАЛ може да видите ТУК

ЕЛТРЕЙД ООД  е водеща компания за изграждане и поддръжка на професионални решения за магазини и решения за ресторанти. Уникално предимство на "Елтрейд" е възможността да предоставя на своите клиенти услугата "Всичко от един производител": фискални устройства, софтуер, консумативи

Касовите апарати с марка ЕЛТРЕЙД може да видите ТУК

При избора на касов апарат е необходимо да съобразите дали Ви трябва стационарен или мобилен апарат. Мобилните, разполагат с батериен пакет, който им позволява да работят и когато липсва електрозахранването, но са по-скъпи и трябва да се съобразявате с циклите на зареждане и разреждане. Компактен или по-голям и по-стабилен апарат ви трябва? Имате ли предпочитана марка? Важно е да се съобрази и кой мобилен оператор има покритие в района на търговския Ви обект.

В цената на касовия апарат се включват:

  • фискално устройство;
  • едногодишен абонамент към мобилен оператор;
  • договор за едногодишно сервизно обслужване;
  • свидетелство за регистрация.