logo

Каквито и да са вашите изисквания, ние имаме решение за тях!

Продажба и сервиз на касови апарати

Покупката на фискално устройство (касов апарат или фискален принтер) е различно от купуването на обикновена стока за бита. Купувайки фискално устройство от нас, получавате ангажимент за неговата поддръжка (гаранционна и следгаранционна). По тази причина ние предлагаме само устройства, които са доказано работоспособни и надеждни - такива, каквито можем да обслужваме максимално бързо и качествено, гарантирайки Вашето удобство и безпроблемна работа. Нашите предложения задължително са съобразени с типа на Вашия обект, натовареността и специфичните Ви нужди. Досегашните ни и бъдещи клиенти, могат да разчитат, че ще могат да получат най-разумния избор на фискално устройство за техния обект, с най-добрата възможна цена към момента на покупката, без да има компромис с качеството на обслужване.

Зареждане на тонер касети

Нашата концепция за зареждане на тонер касети не се изчерпва само с идеята да бъдат спестени пари. Kачеството е решаващ фактор за начина по който функционира заредения консуматив за принтер. Самият тонер, който се влага при зареждане на тонер касета, определя до 70% плътността и наситеността на копието. Спазвайки това правило, предоставяме услуги от най-високо ниво с отлични резултати и извършваме пълнене на Вашите тонер касети само с професионален тонер и когато монтирате заредената тонер касета в принтера и не откриете разлика в качеството сравнено с нова такава, ние ще сме горди, че сме дали нов живот на поредния консуматив за принтер.

Продажба и сервиз на персонални компютри

Електронни везни

Счетоводен, търговски и складов софтуер

Софтуерните решения на Microinvest Ви дават възможност да управлявате всички процеси гладко и ефективно. Тези продукти са създадени, за да растат и да се разширяват заедно с Вас – възможност за бързо добавяне на нови работни места и увеличаване броя на хардуерните устройства. Системата работи при изключително големи натоварвания, като едновременно с това осигурява висока степен на защита на информацията. Предлагаме продажба, инсталиране, обучение и сервиз на складов, счетоводен и търговски софтуер на Микроинвест - Делта Про, ТРЗ Про, Склад Про, Архиватор

Продажба на консумативи и аксесоари

Изграждане на локални компютърни мрежи

Консумативи и ремонт за принтери